Ordrit gør det nemt at sælge online

Har du også overvejet at oprette en webshop, men er aldrig kommet i gang fordi det er uoverskueligt ogdyrt? Så er Ordrit helt sikkert noget for dig! Med Ordrit kan du omgå alle de besværlige og dyre måderat have en webshop på. Det kan tage meget lang tid at lave en webshop, der er mange ting at tænke på.Det er svært og uoverskueligt, hvis man ikke har prøvet det før. Ordrit fjerner alle disse forhindringer,og hjælper dig i gang med at sælge dine varer på internettet på en nem og sikker måde.

Administrer din webshop fra din lomme

Med Ordrit er det blevet legende let at sælge dine varer online! Det eneste du har behov for at kunnesælge dine varer med Ordrit, er en smartphone og adgang til internettet. Det har aldrig været nemmereat sætte varer til salg på de sociale medier. Du har hele adgangen fra din lomme, så det kan ikke værenemmere!

Dine varer sendes automatisk til populære platforme

Når du bruger Ordrit til at sælge dine varer behøver du ikke at bøvle med at skulle sælge igennemkommentarer og chat beskeder, som kan være en meget besværlig måde at sælge varer på. Med Ordritskal du bare oprette din annonce med dine varer, som du gerne vil sælge, og derefter dele den på dineforetrukne sociale medier. Det er nemt og sikkert og du kan klare det hele fra din smartphone, ogsåbetalingen.

Book en online demo og hør mere

Hvis Ordrit lyder som noget for dig, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for at høre mere. Vitilbyder dig en gratis online demo, så du har mulighed for at se hvordan Ordrit kan hjælpe dig med atsælge dine varer.

admin