På udkig efter en personlig træner i Silkeborg?

Så er der gode nyheder. Hos Raundal Performance kan du nemlig finde en yderst kompetent personlig træner i Silkeborg, som passer til dig. Personlig træning har mange unikke fordele, da du kan være sikker på, at fokus er på dig og dine ønsker og mål. Hvad end det er individuelle forløb, genoptræning eller andet. Med en personlig træner kan du få hjælp til at komme godt fra start med træningen og samtidig vil træneren sørge for at teknikken sidder lige skabet, så du undgår skader og overbelastning.

En personlig træner i Silkeborg til dig

Hos Raundahl Performance tilbydes der personlig træning inden for et bredt felt af områder. Dit mål er måske en livstilsændring, genoptræning, et vægttab, at opbygge større muskelmasse, eller noget helt femte. Mangler du en personlig træner i Silkeborg, er det et oplagt valg at kigge nærmere på Raundahl Performance. Firmaet har en professional og seriøs tilgang til træning og sundhed og du og dine mål vil altid være i centrum. Med en personlig træner får du altså helt specielle muligheder for at udvikle dig selv og opnå en optimal træning. Raundahl Performance laver et realistisk træningsforløb til dig, med justering og supervision løbende.

I kompetente hænder

Raundahl Performance, en personlig træner i Silkeborg, er uddannet idrætsfysiolog og fysioterapeut med mange års erfaring i rehabilitering. Udover personlig træning, kan du også få et rehabiliteringsforløb hvis du har senfølger efter en hjernerystelse, få taget firstbeat hjertemålinger, bestille et inspirerende foredrag om bl.a. motivation, kost, livsstil og mere. Hvis du leder efter en personlig træner i Silkeborg, som er kompetent og erfaren, så skal du vælge Raundahl Performance.

admin