Pallevogn til arbejdspladsen – perfekt til tunge løft

En pallevogn sættes på en gravemaskine. Den monteres på doserbladet, hvorefter man får en overflade fra pallen, man kan bruge til at sætte andre genstande på, der skal fragtes. På mange arbejdspladser f.eks. inden for bygge- eller anlægsbranchen, kan en pallevogn ikke undværes.

Pallevogn til det hårde arbejdsmiljø

En pallevogn bruges typisk i hårde brancher, hvor det er vigtigt, at man arbejder med udstyr af god kvalitet. En pallevogn til forretningen skal derfor være af robust karakter, så du er sikker på sikkerheden.

Pallevogn til diverse vejrforhold i Danmark

I Danmark har vi meget nedbør og de ting, der befinder sig udenfor, skal kunne holde til de vilkår, det danske vejr byder dem. Derfor er en pallevogn i god kvalitet også at foretrække. Mange steder bruges en pallevogn nemlig udenfor, f.eks. på byggepladsen.

Hvor meget kan en pallevogn løfte?

Det kan variere fra model til model, men tommelfingerregel er, at en pallevogn kan løfte gravemaskinens egenvægt. Opmærksomhed omkring dette er vigtig, så alle arbejdsopgaver udføres forsigtig og uden, at nogen udsættes for fare.

God til det, der skal løftes langt

Udstyr, der skal transporteres længere, skal transporteres sikker. Det kan gøres med en pallevogn. Det er f.eks. meget almindeligt, at der kommer en lastbil med varer, der skal fragtes ind på byggepladsen, og her er det ganske almen praksis, at man bruger en pallevogn til opgaven.

En pallevogn aflaster medarbejderne

Endelig bruges en pallevogn naturligvis til at aflaste medarbejdere, så de ikke skal bære på tunge genstande, der kan ende med at give dem gener og problemer med kroppen. Det er smart, hvordan redskaber og teknologi kan bruges som en hjælpende hånd til en række af forskellige opgaver. Når det kommer til de opgaver, der kræver at løfte tungt, så har teknologi virkelig gjort meget for os.

admin