Posca tuscher – til den kreative åre

Er du den kunstneriske type, som ikke vil begrænse sig til papir eller lærred, når det handler om kreativ udfoldelse? Så skulle du i stedet for olie, akryl, akvarel eller blyanter prøve med Posca tusser. De kendte og elskede Posca tusser er, ikke uden grund, blevet klassikere inden for kreativ leg. Dette skyldes, at Posca tusser er utroligt lette at arbejde med. Faktisk fungerer de lidt som olie- eller akryl maling, blot i for af tusch-penne, hvilket er en del lettere og taknemmeligt at arbejde med end pensler.

Posca tusser – nemme at arbejde med, flotte resultater

Du behøver ingen særlig teknik for at kunne udtrykke dig visuelt og kreativt med Posca tusser – og du behøver især ikke at begrænse dig til papir eller lærred. Med Posca tusser kan du male på alle mulige slags overflader, herunder glas, plastik, sten, pap, eller tekstil. Du er nærmest garanteret et flot og holdbart resultat med de farverige Posca tusser. Og anvender du Posca tusser til at dekorere dine vinduer med – for eksempel butiksvinduer, eller dine egne ruder op til jul – er det faktisk nemt at vaske farven af igen, uden at den efterlader spor på ruden.

Børn er vilde med Posca tusser, fordi de flotte farver og det gode flow gør det ekstra og særligt nemt at lave store, flotte kunstværker. Farven fra Posca tusser er faktisk ikke nær så lang tid om at tørre som for eksempel oliemaling eller akrylmaling, og derfor kan du nærmest med det samme male oven på en tegning eller et maleri, skabt med Posca tusser.

Find billige Posca tusser i alle størrelser online

Hvis du leder efter Posca tusser, kan du finde et stort udvalg i den online shop på Malericentralen-Kreativ.dk. Her finder du Posca tusser i alle størrelser og farver – og til ganske budgetvenlige priser.

Astrid Pedersen