Produkter til personlig pleje

Danske Meraki står bag en række forskellige livsstilsprodukter, som du bl.a. kan købe hos KAiKU, der er en livsstils-og designbutik samt webshop. Rent æstetisk dyrker Meraki det skandinaviske design, som er rustikt og enkelt. Produkterne fra Meraki er skabt ud fra en kærlighed til naturen, og det visuelle udtryk, der kan skabes med naturen som inspirationskilde.

Blandt de produkter, Meraki er mest kendt for, er produkter og tilbehør til badet, badeværelset samt personlig pleje. Meraki står både bag produkter der er målrettet mod kvinder såvel som mænd. Meraki har bl.a. udviklet en hair & body wash til mænd, som renser og plejer både hud og hår. Huden bliver efterladt blød og velduftende, da sæben indeholder ekstrakt fra kaktusblomster.

Meraki går højt op i, at personlig pleje skal være en dejlig og luksuriøs oplevelse, uden at være besværlig. Med fugtighedscremen Northern Dawn Bodybutter kan du give din tørre eller irriterede hud en god omgang fugt. Blandingen af sheasmør og økologiske olier, herunder oliven, solsikke samt avokado, plejer din hud og er med til at styrke dens naturlige barrierer, så huden holdes blød og sund i lang tid. Cremen indeholder ingen skadelige stoffer og duften er diskret. Den kan benyttes af både mænd og kvinder.

Meraki forsøger med sin serie af plejeprodukter, at give kunderne mulighed for at få en dejlig, afslappende oplevelse i stil med et spa-ophold. Endnu et produkt, der både virker plejende og som giver en følelse af velvære, er deres facial mist. Det er en økologisk ansigtsspray med aloe vera, agurkeekstrakt og kamille. Den virker beroligende på huden, og kan anvendes i forbindelse med din daglige hudplejerutine.

Udover hudpleje, finder du i livsstilsserien fra Meraki også en række praktiske produkter, som passer perfekt på badeværelset. Du finder bl.a. et udvlag af vaskeklude og håndklæder, der alle er fremstillet i bløde materialer og enkle farver. Rent stilmæssigt passer de godt sammen med øvrige produkter fra Meraki, hvilket giver dig mulighed for at indrette dit badeværelse med et gennemgående tema, der bidrager til, at rummet virker indbydende at træde ind i og luksuriøst at befinde sig i. Til organisering af små ting på badeværelset, kan du bl.a. vælge mellem dekorative spande i fyrretræ, som giver et rustikt look. Disse kan bruges til opbevaring af toiletruller, som skjulere til potteplanter o.l. Til opbevaring finder du også et par flotte kurve i lyslakeret stål, som kan bruges til opbevaring af alt fra plejeprodukter til håndklæder.

Marie Pedersen