Promovér din virksomhed og bliv synlig med pro-mote.dk

Enhver virksomhedsejer ved, at det er vigtigt at være synlig for kunderne. Det nytter ikke meget, hvis man har et fantastisk produkt eller tilbyder den bedste service i byen, hvis ingen ved hvem man er. Derfor benytter mange virksomheder sig af forskellige promotionsstrategier. Du kan få hjælp til at sætte gang i dine egne hos https://www.pro-mote.dk/.

Pro-mote.dk tilbyder mange services, og forhandler blandt andet:

  • Promotionsartikler
  • Firmagaver
  • Profiltøj

Fælles for alle produktkategorierne er, at varerne kan tilpasses med dit firmanavn og logo, hvilket øger din synlighed blandt kunder og medarbejdere. Ved at give en gave med dit navn på skaber du en forbindelse mellem generøsitet, venlighed og dit brand – og det er en stor fordel for dit image!

Udover diverse gaver producerer og forhandler Pro-mote.dk også profiltøj. Har du butik, eller yder du en service hvor du kommer ud til folk? Så er det vigtigt at klæde dine medarbejdere ordentligt på. Det handler om kvalitetsarbejdstøj, men også om at sørge for at dit firmas navn og logo fremstår tydeligt.

Dine medarbejdere er din virksomheds ansigt udadtil. De repræsenterer dit firma, og derfor skal de også være professionelt klædt på. Når du lader dine medarbejdere bære dit logo, signalerer du til kunden, at medarbejderne er erfarne og pålidelige. Tænk bare på, når du ikke kan finde en vare i supermarkedet. Der lyder et lettelsens suk, når personen i den rette T-shirt endelig viser sig!

Følger hele processen fra start til slut – for din tilfredsheds skyld

Pro-mote.dk har udviklet et koncept, som de kalder Full Service Concept. Det går i korte træk ud på at jeres samarbejde er delt op i fire faser, hvor de i hver fase sørger for at forventningsafstemme og tage dine meninger med ind i deres arbejde. På den måde er du sikker på at slutresultatet bliver som du vil have det!

admin