Rejser for alle!

Vi bliver alle sammen født med forskellige lod i livet. Spørgsmålet er, om dette er noget man vil se som en udfordring, eller om man vil omfavne det. Her hos SusTravel nægter vi i hvert fald at se dette som en hindring, og vi arrangerer dermed rejser for handicappede – uagtet hvilke udfordringer man måtte have. Vi mener, at alle fortjener at komme på ferie. Og vi vil gøre vores absolut ypperste for, at dig og dine nærmeste kan få den ferieoplevelse, som I har fortjent!

Mange forskellige destinationer

Vi arrangerer ferier hele verden over. Heriblandt kan der nævnes destinationer såsom Caribien, Grækenland, Østrig, Italien, Spanien, Tyskland og sågar i vores eget Danmark. Caribien byder eksempelvis på masser af oplevelser i form af ture rundt til de forskellige smukke øer, hvor du kan få lov til at opleve det fantastiske dyreliv. I Italien kan du komme til alt fra Bibione til Firenze, hvorimod turene til Spanien kan gå til alt fra Barcelona til Fuerteventure. Du kan også vælge at rejse direkte ind i en gammel Dirch Passer-film og nyde en sommer i Tyrol. Her vil du møde et charmerende 4-stjernet hotel, som ligger tæt ved naturen med flod, skove og stier lige omkring dig. Så bliver det ikke mere idyllisk.

Rejser for handicappede

Vi har specialiseret os i at arrangere rejser for handicappede i samarbejde med specialiserede fagfolk indenfor handicaprejser. Du kan derfor tage med familien eller dine nærmeste til både sommer og sol, skiferie eller hvad du nu ellers lyster. Vi tilbyder sågar skræddersyede rejser, så du kan få det lige præcis som du vil have det. Om du er til storbyferie eller charter, så skal vi nok sørge for at få arrangeret en rejse til dig.

admin