Rundtur i København: 3 ting, du bør opleve

København er en kulturperle uden specielt mange sidestykker i verden, og man finder her et utal af forskellige butikker og oplevelser, som man ikke finder ret mange andre steder. Vi anbefaler, at man bruger mindst et par dage i København, hvis man vil se det hele. Hvis du dog ikke skal være der ret lang tid, kommer vi her tre ting, du absolut skal se.

Strøget og gågaderne

Butikmiljøet i København centrum finder man mest omkring Strøget, som starter ved Rådhuspladsen i centrum. Ikke alene er der mange spændende butikker med tøj og andet gøjl, men der er også et madmekka uden lige. Du finder her mange specialiteter fra mange lande med stærke kulturelle forskelligheder. Uanset om du leder efter legetøjsbutik i København eller et sted at spise udenlandsk mad er Strøget stedet.

Søerne omkring Vesterbro

Søerne fylder rigtig meget i landskab og er en stor del af uderummet i centrum. Her søger københavnerne hen, når de skal have ro, eller hvis de vil løbe en tur. Du finder et væld sidegader med forskellige kaffesteder, hvorfra du kan tage en kaffe med hen på en bænk. Søerne binder mange forskellige områder sammen og er bestemt et visit værd.

Nørrebro

Selvom Nørrebro har været i meget negativt fokus de sidste par år, er det bare et helt særligt sted. Der hersker en mindre anarkistisk og ungdommelig stemning, som man ikke finder andre steder i København. Hvis man gerne vil udforske sig selv som menneskekender og opleve ungdommelighed i fuld flor, så er Nørrebro et perfekt sted at kigge hen.

admin