Skab en terrasse du kan bruge året rundt

Har du også ofte ærgret dig over, at det lunefulde danske vejr kun tillader os at bruge vores terrasse et par måneder om året? Sådan er der rigtigt mange danskere der har det. Men faktisk findes der en løsning, som kan gøre terrassen anvendelig stort set hele året rundt. Denne løsning er en pergolamarkise, som du her kan læse om fordelene ved.

  • En pergolamarkise, også kaldet skinnemarkise, har den fordel at den modsat de traditionelle kassemarkiser er utrolig holdbar. Det skyldes, at markisen er bygget op omkring en kraftig ramme, som kan modstå vind og vejr, men samtidig ikke ser for voldsom ud.
  • Denne type markise har også den fordel, at den kan overdække et langt større areal end den klassiske markise kan. Det kan den, takket være den solide ramme og støtteben, som markisen er bygget op af. Derfor egner pergolamarkisen sig særligt godt til eksempelvis restauranter og cafeer, som har behov for at overdække større udearealer.
  • Sidst men ikke mindst, kan de fleste pergolamarkiser dækkes til i siderne. På den måde får du et udeareal, som kan bruges både sommer og vinter. Ved hjælp af markisen kan du simpelthen forvandle din terrasse til en udestue i årets koldere måneder.

Udover ovenstående fordele ved pergolamarkiserne, laves de i et simpelt og stilrent design, som vil klæde ethvert hus. Når det kommer til vindmodstand, findes markiserne i forskellige kategorier, så det er op til dig, om du ønsker den allermest holdbare markise eller en, som er knap så holdbar, og derfor knap så tung i designet. Markiserne forhandles blandt andet af webshoppen Kvalitetsmarkiser.dk, så hvis du også er træt af kun at bruge terrassen om sommeren, så klik ind i dag og find den markise der passer til dig.

admin