Slidstærke PU gulve til hjem eller virksomhed

PU gulve også kendt som polyurethangulve er eminente gulve til det moderne hjem eller til virksomheden. Det er de, fordi de både er æstetiske, moderne men også dybt funktionelle og nemme at vedligeholde.

Stødabsorberende og lyddæmpende

Lige meget om du ønsker stødabsorbering til små fødder, der render frem og tilbage ofte, eller om det er travle arbejdende fødder, der bevæger sig rundt, så kan du få det ved at få lagt PU gulve, da de er bløde og behagelige at gå og løbe på. De er derudover også lyddæmpende, hvilket kan være en gave både i hjemmet og på virksomheden, da der kan være meget larm begge steder. PU gulve skaber altså et roligere miljø for dig og dem omkring dig.

Flotte gulve

PU gulve er bestemt til den stilbevidste person, der elsker at indrette moderne. PU gulve findes i en masse forskellige designs og stile. Farvespillene kan være helt fantastiske i gulvene. De er derudover utroligt nemme at vedligeholde og rengøre, hvilket jo kun kan lette i en travl hverdag. Hvis du har brug for at komme ud og se PU gulve i virkeligheden, før du træffer en beslutning så har Neocoating et 500 m2 stort showroom, hvor du kan få syn for sagen.

Invester i komfort

Når du investerer i PU gulve investerer du i mange ting, såsom æstetik, nem vedligeholdelse og komfort for kroppen og du optimerer også dit hjemme- eller arbejdsmiljø. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige team hos Neocoating og få en uforpligtende snak om dine muligheder for at få et fantastisk PU gulv ind i dit hjem eller din virksomhed.

admin