Smarte pedalspande hjælper dig med at holde rent

Der er mange steder i dit hjem, hvor det kan være smart og praktisk for dig, at du har en pedalspand stående. Det kan både være i køkkenet, på badeværelset, i børneværelset og på kontoret.

Der er to store fordele ved en pedalspand. Først og fremmest har de låg på. Det gør, at du ikke kan se skraldet, og at det ikke lugter, når det ligger der. Det gør netop, at denne form for skraldespande egner sig godt til køkkenaffald, bleer og andre former for skrald, der godt kan lugte. Derudover gør den smarte pedal, at du kan åbne spanden uden at bruge hænderne. Du kan derfor have hænderne fulde af madaffald, eller stadig holde fast på en sprællende baby, når du åbner spanden.

Der findes selvfølgelig et utal af steder, hvor du kan købe pedalspande. Hvis du gerne vil have en spand, der ser smart og lækker ud, er det dog en god ide for dig, at du ser nærmere på en webshop som boxdelux.dk. Der har de et stort udvalg af pedalspande, der ikke bare er praktiske, men som også er et udtryk for godt design. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at skæmme dit flotte designerkøkken eller dit lækre badeværelse med en grim spand. 

Du kan for eksempel få en flot Yamazi Tower pedalspand. Det er en firkantet spand i hvid, der er lavet i et meget moderne design. Den vil derfor passe godt ind i det minimalisitiske hjem eller i et hjem, der netop er inspireret af japansk indretning. 

En anden mulighed er er Nordal pedalspand. Den er lavet, så den ligner en gammel retroskraldespand. En af den slags, som du altid ser stå langs med fortovet i amerikanske film. Den kan derfor både passe godt ind i et hjem, hvor du har fokus på en retrostil, og et, hvor du dyrker en amerikansk inspireret stil. 

Emilie Ann Jacobsen