Sørg for at få styr på dine vinterdæk med fælge, inden den første sne og frost kommer

Alle bilejere ved vist godt, at det er vigtigt, at de får styr på deres vinterdæk i god tid, inden de skal bruge dem. Det er med til at gøre, at du ikke begynder at stresse over det – lige som alle andre – når det begynder at blive koldere i vejret, og du gerne skal have fat på nogle vinterdæk i en fart. Har du ikke vinterdækkene på om vinteren, har du nemlig ikke et godt nok greb på vejen. Dermed kan du risikere at bringe både dig selv og andre i fare. Du bør derfor altid skifte til vinterdæk, når temperaturen kommer under 7 grader. 

Vinterdæk er lavet af en særlig type gummi, der udvider sig, når det bliver koldt. Dermed sikrer dækkene, at du bliver ved med at have et godt vejgreb i kulden. Derudover har de et særligt mønster, der dræner vandet væk fra dækkene. Det er yderligere med til at gøre, at du vil få et langt bedre vejgreb, når du kører med dem.

Du kan få vinterdæk med fælge i mange forskellige prisklasser. Som med så meget andet her i livet følges pris og kvalitet ad. Jo dyrere dæk du køber, des bedre kvalitet vil dækkene også være i. Der er dog mange, der lader sig afskrække af prisen og køber billige discountdæk. Hvis du vil have de mest sikre dæk, bør du dog vælge dem i den bedste kvalitet. Det er med til at give både dig selv og andre en langt højere grad af sikkerhed. 

Der er mange steder, hvor du kan købe vinterdæk i en god kvalitet. Et af de steder, hvor du virkelig finder et stort udvalg, er på webshoppen faelgbutikken.dk. Der kan du finde lige præcis den form for dæk, der passer til dine behov. Er du i tvivl om, hvilken form for dæk der vil være bedst for dig, er du altid velkommen til at kontakte dem. 

Emilie Ann Jacobsen