Stå fast og sikkert på jobbet med Grisport sikkerhedssko

Hvis du arbejder i en branche, hvor risikoen for nedstyrtning af tunge emner, udskridning, eller fastklemmelse af dine fødder er overhængende, skal du være iført sikkerhedssko (eller på formelt dansk: Værnefodtøj), når du går på arbejde. Din arbejdsgiver er forpligtet til at stille sikkerhedssko til rådighed for dig i arbejdstiden. Og du bør selv forlange at blive taget med på råd, når dine sikkerhedssko skal udvælges. Det er jo trods alt dig der skal gå med dem i flere timer hver eneste dag.

Vælg de rette sikkerhedssko til dit job

Det er vigtigt, at du tager i betragtning, hvilken type sikkerhedssko, du skal vælge. Er det primært sko, der skal kunne stå fast på glatte overflader? Skal de være særligt forstærket i tåen, eller er det mere vigtigt, at de beskytter fødderne mod varme eller ætsende væsker? Måske arbejder du inden for håndværk, bygge og anlæg, eller industri, og har særligt brug for et såkaldt sømværn – det vil sige, beskyttelse i sålen, som forhindrer, at søm, glasskår og andre spidse eller skarpe genstande trædes op i foden. I så tilfælde kan du for eksempel vælge sikkerhedssko fra det italienske kvalitets brand Grisport.

Grisport sikkerhedssko – italiensk kvalitet i et frækt design

Med Grisport sikkerhedssko får du ikke alene optimal beskyttelse mod søm og lignende. Du får også en let og åndbar sko, med optimal komfort, som er sikret af en stødabsorberende PU mellemsål. Den skridhæmmende ydersål sikrer, at du står fast og sikkert på selv meget glatte eller fedtede overflader – for eksempel i værkstedet eller i produktionshallen, hvor der kan være spildt olie. Grisport er også leveringsdygtige i særligt forstærkede sikkerhedsstøvler, som beskytter såvel imod kulde, vand og blæst som imod nedfaldende objekter, i kraft af den massive ProNose forstærkning i snuden.

Køb Grisport sikkerhedssko online hos Ølholm Safety

Ølholm Safety har i mange år været leveringsdygtig i sikkerhedsfodtøj i høj kvalitet til det danske erhvervsliv, og er fortsat branchens foretrukne webshop, når det handler om at bestille sikkerhedssko til fornuftige priser. Ølholm Safety er stolte f at kunne præsentere et stort og varieret udvalg af værnefodtøj – her kan du altid finde et par sikkerhedssko som passer til såvel dit job som dine fødder. Du kan se det fulde udvalg af Grisport sikkerhedssko på olholm.dk, hvor du også kan finde sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler fra andre kendte mærker så som Airtox, Brynje, Cofra, Elten, Euro-dan, Heckel, Lavoro, HKSDK, Noknok, Jalas, Puma, Oxypas, Sievi, Safety jogger, Uvex, Terra, Solid Gear, Sixton, Sanita, Sika, Sixton og Terra.

Astrid Pedersen