Stiksikre veste af højeste kvalitet

Som ansat inden for Politi, Forsvar og vagtsektoren kan man risikere at komme ud i en situation, hvor man er fysisk i fare. Dette kan være almindeligt håndgemæng, men det kan også ende ud i decideret kamp, hvor modstanderen bærer våben – enten i form af kniv eller skydevåben.
Selvom man er trænet i nærkamp, er det stadig en god idé med ekstra beskyttelse. 
Her er særligt en stiksikker vest en rigtig god ting at anskaffe sig. 
Hos elite-armor.dk forhandles nogle af de bedste modeller i stiksikre veste. Der er naturligvis forskellige slags, så man kan købe efter, hvilket behov man har. Nogle af vestene er lette og diskrete. Disse veste har en høj beskyttelsesevne overfor mindre håndvåben, men er knap så effektive med fuldautomatiske våben. 
Disse veste er gode, hvis man står som almindelig vagt i et område, hvor farerisikoen ikke er så høj. Vestene er også diskrete og konfliktoptrapper derfor heller ikke blandt civilbefolkningen.
Skal man derimod ud i områder, hvor farerisikoen er høj, er det en god idé at vælge en vest med tungere beskyttelse. Disse veste kan modstå de fleste våben. De er til gengæld også mere synlige, i og med at de er tykkere og tungere. Dette er som regel heller ikke et problem, da civilbefolkningen ofte er klar over farerisikoen, når der risiko for fuldautomatiske våben.
De stiksikre veste fra elite-armor.dk har også udtagelige traumeplader. Dette gør det nemt at vaske vesten eller udskifte pladerne til tykkere eller tyndere udgaver.
Vestene fra elite-armor.dk er lavet af 100% UHMWPE, som er en form for polymer. Polymerne består af en lang række balistiske fibre, der pallekædes for at opnå højeste beskyttelse. 
Står du i en situation, hvor du har brug for en snitsikker vest, så gå ind på https://www.elite-armor.dk/shop/frontpage.html og læs mere om de forskellige modeller, samt hvilken der bedst opfylder dine behov.

Kristine Wiese