Stort udvalg af lækre portvine til fest og gaver

Portvin er en lækker og sød vin, som de fleste godt kan lide at drikke. På grund af sin sødme egner den sig særlig godt til at blive serveret til dessert. Det kan være til et lækkert ostebord eller til kagen. Ja, du kan endda komme den i kagen for at give den en lækker smag. Når du holder fest, bør du derfor altid have en flaske portvin af en god kvalitet stående, så du kan byde dine gæster, hvis de er interesserede. 

Udover, at portvin er god at drikke til festlige lejligheder, er den også rigtig god at bruge som en gave. Det kan være en jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til en på dit arbejde. Det kan også være som en værtindegave, når du skal på besøg. 

Der er mange forskellige steder, hvor du kan købe portvin af en god kvalitet. Et af de steder, hvor du virkelig kan få mange forskellige former for portvin, er på webshoppen jyskvin.dk. Som navnet antyder, forhandler de vin af mange forskellige slags og har et bredt udvalg af alle. Det gælder selvfølgelig også for deres lækre portvine. 

Du kan for eksempel finde portvine fra det anerkendte mærke Taylor’s. Det er et af de ældste portvinsmærker i verden. Mærket er stiftet af englændere, der kom til Portugal, portvinens hjemland, for over 300 år siden. Den lange historie og de traditioner, der er forbundet med mærket, er virkelig noget, som du kan smage i de forskellige former for portvin, som de producerer. 

Et andet gammelt portvinsmærke, som du også finder et stort udvalg af på jyskvin.dk, er Quinta do Vale Meão. Det er en portugisisk ejet gård, der har rødder helt tilbage til 1877. Dengang var der intet på den grund, hvor den store vingård ligger i dag. Der ligger dermed meget slid bag at lave de lækre Quinta do Vale Meão portvine. 

Emilie Ann Jacobsen