Uddannelsen til dig der går op i din hud

Har du altid gået meget op i, hvordan din hud ser ud, hvordan du holder den sund og undgår bumserne? Så er uddannelsen til kosmetolog måske det helt rigtige for dig. Her lærer du både, hvordan du udfører behandlinger og vejleder kunderne til køb af de rigtige hudprodukter.

En kosmetolog er mere end bare end hudspecialist

En kosmetolog er uddannet til at være en hudpleje- og skønhedsspecialist, og derfor handler jobbet ikke kun om plejning af huden. Du lærer også, hvordan du ordner negle, give pedicures, fjerne hår og lægger makeup. Jobbet er derfor enormt alsidigt og indeholder meget kontakt med kunderne, som både skal have behandlinger og vejledes.

Under uddannelsen vil du ikke kun få den teoretiske baggrund i faget, men også praktisk komme ud og prøve håndværket af. Du kommer derfor til at få en god ballast med dig, når du skal ud og finde et job i en hel ny branche.

Som kosmetolog skal du også kunne klare økonomien

Ikke nok med at du bliver øvet i at have kundekontakt og øvet i at udføre diverse behandlinger, så får du også viden om driften af en klink. Du får viden indenfor salg, iværksætteri og kundepsykologi, så du også en dag får mulighed for at blive selvstændig, hvis du ønsker dette. Du kan herefter starte din helt egen klink, lige der hvor du bor.

Alt i alt får du dig en god uddannelse, hvor du efterfølgende er næsten sikret et job på grund af den store efterspørgsel. Derudover stå står du også stærkere i pasningen af din egen hud, og det er jo heller ikke helt skidt.

admin