Udvalget af indendørs skraldespande

Det er nødvendigt at kunne komme af med sit “restsortiment”, når man har behov for det, så ens arbejdsplads eller hjem ikke kommer til at ligne en unødvendig svinesti og sende et uheldigt signal til omverdenen.

Derfor er det heldigt, at der findes et bredt sortiment af indendørs skraldespande, som vi her vil gennemgå og komme med anbefalinger til, hvor og hvornår de forskellige varianter er behændige at benytte.

Skraldespande til indendørsbrug kan nemlig anskaffes i alt fra de små diskrete pedalspande i stål, der egner sig til arbejdspladsen, hvor man helst ikke skilter med affaldet og heller ikke har de store mængder affald. Disse er fordelagtige på mindre arbejdspladser.

Men indendørs skraldespande kan også fås i størrelser, der kan minde om mindre affaldscontainere. Dem er det smart at benytte, hvis man har en lind strøm af mennesker i for eksempel en institution eller større offentlig virksomhed, hvor der næsten konstant skal afleveres skrald.

Derimellem findes der også de velkendte skraldespande i hoftehøjde, hvor man ikke skal bukke sig for at komme af med skraldet, og videre til kurve, der udelukkende skal bruges til papiraffald. 

Der findes bestemt en affaldsløsning til dig derude afhængig af typen af affaldet og mængden, der skal bortskaffes.

Anders Lundtang Hansen