Vælg de rette svæverammer ud fra et enormt udvalg

En ramme er en vigtig del af udtrykket på et lærred eller maleri. Den rette ramme kan understøtte maleriets udtryk uden at stjæle fokus fra det, der foregår på billedet. Svæverammer skaber en naturlig afstand mellem rammen og billedet, og giver samtidig dybde til billedet.

Rammer kan desuden hjælpe med at holde formen på lærreder, som kan udvide og vrides hvis de udsættes for fugt. Svæverammerne giver 5 mm afstand til lærredet, og giver det indtryk at lærredet blot ”svæver” inde i rammen, mens lærredets form og rette vinkler opretholdes. Hos malericentralen-kreativ.dk kan du finde et stort udvalg af svæverammer at vælge ud fra.

Svæverammerne er af træ, og fås med forskellig finish. Du kan blandt andet få sort, hvid, sølv og guld. Rammerne fås i et bredt udvalg af størrelser, både firkantede og runde. Har du brug for rammer som er større end 280 cm i omkredsen, kan disse også leveres – de skal dog samles efter levering. Du kan finde en instruktionsvideo på hjemmesiden, hvor du kan se hvordan rammen nemt samles.

Svæverammerne fås også med hylde, så du kan lime et foto eller en tynd plade på. Du kan altså både få dine lærreder og printede fotos indrammet. Når du vælger størrelse på rammen, skal du gå ud fra lærredets eksakte mål. Producenten har nemlig selv lagt den ekstra plads til, så der kommer luft omkring lærredet.

Køb en ramme der understøtter dit personlige udtryk

Den kunst og udsmykning, vi hænger på vores vægge, giver i høj grad vores hjem et personligt præg. Derfor er det vigtigt at du vælger rammer, der understøtter netop dit personlige udtryk. Du kan finde både iøjefaldende og mere diskrete rammer hos malericentralen-kreativ.dk.

På hjemmesiden kan du desuden tilkøbe andre emner indenfor galleri og interiør. Herunder lærreder, maling og staffelier, samt udstyr til tegning. Der er stor bredde på kvaliteten, så du kan både finde noget til de professionelle og til hobbyværkstedet. Du kan desuden købe startpakker, hvis du leder efter noget introducerende til børn og småfolk, eller en kreativ gave.

Hvad enten du leder efter udsmykning til hjemmet, eller producerer kunst med henblik på videresalg, er dit valg af ramme afgørende for helhedsindtrykket af det færdige resultat. Find den helt rette ramme som kan understøtte din kunst blandt et stort udvalg af svæverammer.

admin