Vakuumløfter fraASP Produktudvikling

Hvis du ønsker at undgå skader på dine medarbejderes liv og lemmer, bør du overveje at anskaffe en vakuumløfter fra ASP Produktudvikling. Hos ASP Produktudvikling finder du en lang række produkter, særligt udviklet og designet til at aflaste medarbejdere inden for produktionen, industrien, samt bygge og anlægs branchen. Vakuumløfteren er et af disse aggregater, og er især nyttig i forbindelse ved løft og flytning af tunge, uhåndterbare og porøse emner.

Invester i en vakuumløfter, og undgå skader på medarbejderne

En typisk løfteskade kan for eksempel være hold i ryggen, hekseskud, lumbago eller – i værste fald – diskus prolaps. Skader ved tunge løft kan også manifestere sig som læsioner på ligamenter i skuldrene, hvilket kan være yderst smertefuldt, og tage lang tid om at hele. Typiske slidskader som følge af mange år med daglig, uhensigtsmæssig brug af kroppen – for eksempel i forbindelse med tunge løft – inkluderer slidgigt i skuldre, knæ og ryg, samt andre inflammatoriske tilstande i muskler, led og bindevæv.

Med en vakuumløfter minimerer du risikoen for, at din medarbejder pådrager sig skader i forbindelse med det tunge løft. Vakuumløfteren sparer dig også for mange mandetimer på daglig basis, da den typisk vil være enmands betjent, og samtidig aflastende i kraft af automatiserede processer. Til løft og flytning af eksempelvis et brønddæksel skal der som regel bruges 2 – 3 mand med løftestænger og andet uhandy udstyr. Med et løfteaggregat, baseret på vakuum teknologi, kan brønddækslet løftes og flyttes af én mand, uden unødig anstrengelse.

Vakuumløfteren fra ASP Produktudvikling – revolutionerende løfteteknologi

Den smarte vakuumløfter fra ASP Produktudviking er designet til at løfte særligt fliser og andre porøse emner på skånsom og sikker vis. Den store vakuumløfter kan klare særligt store fliser – eller mange små fliser på én gang. Du kan læse meget mere om vakuumløfteren, og se billeder af en vakuumløfter i aktion, på asp-produkt.dk

Astrid Pedersen