Vind og vejr uden bekymring

Hul på knæet igen?
Har man børn ved man også, hvor meget børnetøj skal stå model til i løbet af en helt almindelig dag. Lige fra hop, spring, dans og slåskampe for sjov, til timevis af leg udenfor. Det er skønt, og det er lige sådan, det skal være. Det kræver bare at man vælger børnetøjet med omhu, så det kan følge med barnets høje tempo. Og ikke mindst så det kan holde barnet tørt, varmt og godt tilpas.

Nogle årstider er hårdere ved tøjet end andre, og særligt overgangsperioderne om foråret og efteråret, hvor flyverdragten enten er pakket væk eller ikke er fundet frem endnu, kræver fleksibelt overtøj, der både er rart at have på, beskytter barnet mod kulde, og tøjet mod slid. Her er termotøj helt uundværligt og er som skabt til dansk overgangsvejr. Termotøj er både let og blødt at have på, men isolerer mod kulde og er nemt at trække udover det almindelige tøj.

Når man vælger overtøj til børn er det vigtigt at sikre sig at kvaliteten er god, at tøjet er nemt at tage af og på, at barnet føler sig godt tilpas og bliver holdt varmt i køligere vejr. Enfant er et dansk mærke, der designer og producerer børnetøj og sko. Deres serie af overtøj til børn er udviklet med både komfort og design for øje. Enfant termotøj er let og varmt og har en lang række designdetaljer, der gør det egnet til sjov og leg. Med behagelig rib i halsen, elastikkant i ærmerne og forstærkninger på knæ og numse er barnet klar til eventyr udenfor. Praktiske lommer giver mulighed for at gemme alle de skatte og dimser man går og finder, når man leger udenfor, og så er hele serien af termotøj designet i flotte, støvede farver, der passer perfekt ind i skandinavisk natur.

Astrid Madsen