Der findes andre bukser end jeans

Jeans er populære bukser til mænd. Et par Sunwill bukser kan sagtens være lavet af denim men typisk er bukserne en god kombination af uld og polyester.

Denimstof er fremstillet af bomuld og vævet så det bliver ekstra slidstærkt. Men ved at kombinere polyester og uld får du et par funktionelle og slidstærke bukser.

Du kan købe denne type bukser hos Mens Wear.

Skal du skrotte dine jeans?

Nej, du kan sagtens fortsætte med at gå med jeans. Men hvis du vil have et par stilfulde bukser så er bukserne med et miks af uld et rigtig godt alternativ til et par funktionelle bukser der ser godt ud.

Der er ved at være meget stort fokus på bæredygtigt tøj. Tøjindustrien står til regnskab for en stor del af CO2-udledningen. Alene bomuldproduktionen har ansvaret for 10 procent.

Mange af de store mærker er begyndt at fremstille tøj der er mere bæredygtigt. Enten fordi der er produceret mere lokalt eller fordi de bruger økologisk bomuld.

Fine bukser med uld

I stedet for at vælge bukser der er lavet af bomuld eller er helt syntetiske, så kan du vælge bukser med blandede stoffer. Bukser med uld har den fordel at de er bedre for miljøet og de holder i længere tid. Som en bonus varmer de bedre når det bliver koldt i vejret.

Uld er ved at blive mere populært. Og tøj af uld er ikke længere grå og kradsende klæder. De er stilfulde og funktionelle.

Blanding er nødvendig

Ville det ikke være bedre med bukser i 100 procent uld? – jo, det ville det. Men uld er et groft materiale som sjældent egner sig til fine jakkesæt.

Et par flotte herrebukser er nødt til at være glatte med presfolder. Derfor er det nødvendigt at blande uld og polyester.


admin