Få hverdagen tilbage med kvindekatetre

Inkontinensproblemer eller som i daglig tale, vandladningsproblemer, kan være et problem for alle i alle aldre. Det er langt fra noget, du står alene med. Vandladningsproblemer kan især være noget, der går udover din hverdag og kan afholde dig fra at leve dit liv fuldt ud. Med diskrete kvindekatetre kan du få kontrollen tilbage over din hverdag og leve dit liv frit igen.

Kom af med frygten

Når man først har oplevet at det går galt med vandladningen, kan det være virkelig hæmmende. Vandladningsproblemer kan både være skræmmende, men også til tider smertefulde og være en stor belastning på ens psyke. Det er derfor vigtigt at gå til sin læge med sine problemer og finde den bedste løsning, der passer til ens behov. Der er heldigvis mange forskellige løsninger til dig med vandladningsproblemer, såsom diskrete kvindekatetre eller knibeøvelser, der kan give dig dit liv tilbage med en normal hverdag.

Kvalitetstestede kvindekatetre

Hos Coloplast Care kan du finde kvindekatetre der er udviklet og designet præcis til kvinders anatomi. Det betyder der er sat ekstra fokus på ting som sikkerhedsfølelse og diskretion. Kvindekatetre fra Coloplast Care egner sig godt til kvinder på grund af dens kompakte størrelse, der passer til det kortere kvindelige urinrør. Katetret optager ikke mere plads end en læbestift ville i tasken, så det er nemt at skjule i hånden på vej ud til toilettet eller have med i en lille festtaske.

Den bedste vejledning

Hvis du har brug for råd og vejledning med hensyn til vores produkter hos Coloplast Care, så er du altid velkommen til at kontakte os og få gratis vejledning. Vi kan guide dig i den rigtige retning med hensyn til hvilke produkter, der passer til dig og brugen af dem.

admin