5 maskiner som du bør have i dit køkken

Uanset om du lige er ved at flytte hjemmefra, eller om du er på vej i noget større, så kan det være svært at overskue, hvad men egentlig har brug for i sit nye hjem. Køkkenet er der, hvor det er mest træls, at stå og mangle en maskine midt i madlavningen. Derfor får du her en oversigt over, hvilke maskiner du har brugt for i dit nye køkken.

En stavblender

En stavblender er helt uundværlig i et køkken. Den bliver brugt til alt fra supper til sovser. Det er et redskab, som er dødhamrende irriterende at være foruden. Det fede ved stavblendere er, at typisk kan købe en multimaskine, som både har en lille pisker og en minihakker.

En toaster

Kan du li´ toast, vafler eller måske panini? Så bliver du nødt til at have en toaster. De fleste fungerer sådan, så du bare kan skifte pladerne, så du har både et vaffeljern, en toaster og en paninirister i en maskine.

En elpisker

Elpiskerne er et fantastisk redskab at eje, hvis ikke du vil have ondt i armene, når du skal piske fløde, røre fars eller en kagedej. Elpiskeren kan findes ret billigt og flyder ikke ret meget i køkkenet.

En kaffemaskine

Kommer du langsomt op og i gang om morgenen? Så er det højst sandsynligt fordi, at du ikke har en kaffemaskine. Med en kop kaffe om morgenen, så går det hele bare lidt mere stærkt. Du kan få kaffemaskiner i alverdens størrelser og med mange forskellige funktioner. Det er alt afhængig af, hvor dedikeret en kaffedrikker du er.


En brødrister

Ingen gider at spise tørre boller en rugbrød. Men en tur på risteren redder det meste brød. En brødrister vil derfor spare dig for meget madspild.

admin