Dæm op for støjen med et støjhegn og få en have, der er til at være i

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Din have skal være et sted, hvor du kan slappe af og have det godt. Et sted, hvor du kan nyde livet uden at blive forstyrret. Men hvis du bor i nærheden af en trafikeret vej, et tog eller en børnehave, kan det gøre, at der er meget larm i din have hele tiden. Det er rigtig ærgerligt, da det kan gøre, at du ikke kommer til at få brugt din have lige så meget. Heldigvis er der noget, som du kan gøre. Du kan nemlig få sat et støjhegn op. 

Støjhegnet er lavet i et materiale, der kan dæmme op for støjen. Det kan selvfølgelig ikke tage al støjen, men det kan gøre det langt mere udholdeligt for dig at være i din have. Ja, nærmest rart og afstressende, hvilket jo er lige præcis det, som du har brug for, når du opholder dig i din have. 

“Men er et støjhegn ikke gråt og grimt?” tænker du måske nu. “Det har jeg da ikke lyst til at sidde og se ind i fra mine vinduer.” Det er rigtigt, at nogle støjhegn ikke er særligt pæne at se på, men sådan behøver det langt fra at være for alle støjhegn. Du kan for eksempel få lavet støjhegn, hvor der med tiden kan vokse planter op ad. Det gør, at du får et flot grønt hegn at se ud på. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med at bygge et grønt støjhegn er anlægsgartnerfirmaet buus-ag.dk. De ved om nogle, hvor vigtigt det er, at du har lyst til at opholde dig i din have så meget som muligt. De vil derfor gøre meget for, at du kan komme til at få en virkelig flot og lækker have. 

Det flotte grønne hegn kan også bruges, hvis du gerne vil en flot afskærmning rundt om dine skraldspande. De er ikke særligt pæne at se på, men når du gemmer dem væk bag et hegn behøver du ikke at tænke mere på dem. 

Emilie Ann Jacobsen