Det kreative projekt: Sådan kommer du godt i mål

Nyder du også at kunne sidde og nørde meget noget kreativt i lange periode af gangen, men føler du nogle gange, at du mangler udstyret til at gøre det ordentligt? Vi har her samlet en masse inspiration til, hvad du kan vælge at bruge, hvis du gerne vil steppe dit kreative game op en smule og skabe noget helt anderledes.

Småt værktøj til hobbyprojekter

Du har sikkert tit siddet i en situation og tænkt: ”Hvis bare pincetten var lidt stærkere” eller ”Hvis bare jeg havde en udskæringsmaskine til mit papir”. Og der findes faktisk løsninger til det, hvis du kigger de rigtige steder. Hobby værktøj er nemlig noget, man kan finde flere steder, og det behøves ikke være specielt dyrt, for at det skal være godt.

Epoxy resin

Har du et lidt større projekt, hvor du eksempelvis laver dit eget bord med alt, hvad der hører til, så kan du lægge det ekstra personlige lag på til sidst med epoxy resin, som er et dækningsmiddel, der giver et helt fantastisk mønster nede i din bordplanke. Du kan skabe noget, som ingen andre mennesker har, og selvom det er hjemmelavet, bliver det med garanti utroligt smukt. Vælg her forskellige farver til dit projekt.

Brug anderledes materialer

Der findes et væld af forskellige materialer, som de færreste bruger, når de laver hobbyprojekter. Det kan være alt fra skumgummi til kartonpapir, og hvis du har et bare nogenlunde kreativt gen, så kan du nemt så muligheder i de mange materialer, som igen og igen bliver overset. Udforsk og bliv klogere.

admin