3 stykker udstyr til din dykketur

Har du planlagt en tur i vandet for at se på fisk og opleve verden fra under overfladen? Så forstår vi dig godt, og du har helt bestemt noget at se frem til. Men for at få den bedste oplevelser skal du have det bedste udstyr, og det skal helst være af en ordentlig kvalitet. Vi giver dig her tre bud på udstyr til din tur i det blå.

Neopren sko

Nogle våddragter kommer med ”sokker” så at sige, som du kan gå på havbunden med og holde dine fødder varme og tørre, men hvis du dykker uden våddragt eller har en våddragt uden sko i, så er neopren sko uundværlige for dig – særligt, hvis du dykker på danske breddegrader, hvor vandet godt kan være koldt.

Dykkerur

Et dykkerur er din digitale ven under vandet, som fortæller dig alle de nødvendige informationer, du har brug for. Det kan være tryk, dybde og ilt tilbage i flasken alt afhængig af, hvordan din dykning er sat op. Og så er det naturligvis en vandtæt løsning, som kan holde til alle typer af dyk, så du kan føle dig tryg under havoverfladen.

Dykkerkniv

Det er aldrig helt ufarligt at bevæge sig rundt i et element, hvor man ikke hører hjemme, og hvor en fejltagelse kan ende med at være fatal. Derfor er dykkerdragter blandt andet helt fri for snore og andet, der kan sætte sig fast i klipper og lignende. Du bør dog stadig altid have en dykkerkniv på dig i tilfælde af, at der skulle opstå en situation, hvor du bliver nødt til at klippe dig selv fri.

admin