3 tips til at starte op som praktiserende fysioterapeut eller behandler

Når Danmark igen åbner op, vil vi komme mere og derved udsætte os for større risiko for skader og skavanker. Det er en naturligvis konsekvens af, at vi ikke længere sidder inden for en dør, og det kan du tjene penge på med den rette uddannelse. Vi kommer her med tips til dig, hvis du gerne vil starte op som selvstændig behandler.

Renlighed frem for alt

Når man har at gøre med bare kropsdele, der skal ligge på brikse og lignende, har du brug for at vise dine kunder, at du går op i renligheden – særligt ovenpå en pandemi, hvor vi har lært, hvor let bakterier egentlig spredes. Du skal have masser af papirruller og håndsprit, som du kan bruge til de klienter, der kommer på besøg i din biks.

Kør lokale annoncer

Det er ikke nogen banebrydende idé at blive behandler eller fysioterapeut. Der er mange, der er det, men det er også fordi, at behovet er der. Med lokale online annoncer kan du række ud til folk i dit lokalområde, så du kun får relevante leads til din side. Men det er ikke altid nok bare at få leadet – du skal også kunne konvertere det.

Gør det let at booke online

Folk er efterhånden vant til at kunne klare alt online, og det skal de også kunne, når de lander på din side. Derfor har du større chance for at konvertere leads med en velfungerende hjemmeside, hvor det er nemt at booke en tid hos dig. Det skal være appellerende at kigge på og nemt at finde rundt i.

admin