0

Badeværelset – et sted for selvforkælelse

Et badeværelse skal først og fremmest være funktionelt, men det skal også være behageligt at bruge samt se indbydende ud, så man rent faktisk har lyst til at bruge det. Nogle foretrækker et badeværelse indrettet således, at hele familien kan gøre sig klar ved forskellige stationer på én gang, mens andre foretrækker, at der er plads til selvforkælelse og ro – måske med et dejligt karbad?

I en familie kan der være mange aldersgrupper, der skal tilgodeses, når man skal indrette et badeværelse, og det kan virke næsten umuligt. Men med de rigtige baderumsmøbler er det slet ikke så svært. Idégården Living har et stort udvalg af baderumsmøbler, så I vil helt sikkert kunne finde noget, der passer ind på jeres badeværelse.

Skab et godt fundament for dagen

I kan vælge mellem pakkeløsninger med både vask og underskab eller enkelte højskabe eventuelt som et supplement til pakkeløsningen. Under begge kategorier finder I produkter fra det lækre mærke Dansani, der er dansk leverandør af baderumsmøbler siden 1980’erne. De har en klar designlinje med et moderne og enkelt udtryk, der betyder, at deres baderumsmøbler vil passe ind de fleste hjem. Med stilsikre møbler kan I skabe en godt fundament, som I har mulighed for at personalisere yderligere med jeres ting og produkter, som I bruger i hverdagen. Med et indbydende og let tilgængeligt badeværelse vil I opleve, at starten på jeres dag vil være langt bedre.

Gode priser til gode møbler

Møblerne fra Dansani er alle af høj kvalitet og i et særdeles smukt design – og til en overkommelig pris, så funktionalitet sætter altså ikke en stopper for et godt design. Ofte vil I desuden også kunne finde ekstra gode kampagnepriser, så I skal ikke bekymre jer om underskud i budgettet. Uanset om I har et stort eller et lille badeværelse, vil I kunne finde passende møbler herfra, for både højskabene såvel som pakkeløsningerne kan fås i flere størrelser. Derudover findes de med følgende forskellige overflader:

  • Mat hvid
  • Sort
  • Ceder grey

Vælg rigtigt første gang og slip for besværet

Det kan være rigtig svært at vide, hvilken størrelse eller farve møbler, der passer bedst ind på ens badeværelse. I har heldigvis mulighed for at ringe eller skrive ind og få gode råd og vejledning – hvis I foretrækker en direkte dialog, kan I lægge vejen forbi Idegården Livings showroom i Herning, hvor I også kan se udstillede møbler og måske endda blive inspireret til nye kombinationer.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *