Dansk kvalitetslegetøj når det er bedst

Giv dine unger ordentligt legetøj

Markedet for legetøj bugner i disse år, og det kan ofte være vanskeligt at beslutte hvilke produkter, der mon egner sig bedst til ens børn. Meget af nutidens legetøj er fyldt med skadelige stoffer, som børn bør holde sig langt fra. Her er Maileg et rigtig godt alternativ. Det danskproducerede legetøj byder på søde autentiske tøjdyr med et fantastisk udtryk, der er skabt til at inspirere dine børn. Du får altså med produkter fra Maileg gode, danske kvalitetsprodukter, du trygt kan overlade dine kære unger. Til de voksne leverer Maileg en masse dekorativt julepynt, der blandt byder på de flotte Noilly Noel og Petit Noel figurer. Og det bedste af det hele er, at Maileg hvert år leverer nye nisser til denne kollektion.

Skab glæde i børneværelset

Hos Pindhus sælger vi et stort sortiment af nisser, kaniner og søde mus fra Mailleg. Alle sammen søde tøjdyr der skaber begejstring på børneværelset. Derudover sælger vi også Maileg legetøjstilbehør, samt dekorativt påske- og julepynt. Du kan altså hos Pindhus finde en lang række kvalitetsprodukter, der kan sprede stor glæde hos både børn og voksne i dit hjem.

Fra gårdbutik til webshop

Pindhus åbnede som gårdbutik i 2005 og er siden rykket ind i en butik på Nygade i centrum af Silkeborg. Her sælger vi fra butikken og vores webshop lækre kvalitetsprodukter, der er nøje udvalgt, så de kan skabe mest glæde og begejstring hjemme i dit hus og i din have. Kun produkter med en meget høj standard ender på vores hylder, hvilket er årsagen til at vi forhandler et stort udvalg af legetøj fra Maileg. Netop dette produkt lever op til den kvalitet, vi ønsker at give videre til de mange faste kunder, der har handlet hos os siden, det hele startede i en længe på ude landet. Mailleg er nemlig, ligesom Pindhus, en dansk virksomhed, der kun går efter at levere det absolut bedste til sine kunder. Ud over produkter Maileg, har vi hos Pindhus også et spændende sortiment inden for brugskunst, gaver, og boligindretning. Alle sammen produkter der har så høj en kvalitet, at vi hos Pindhus selv kunne finde på at stille dem frem hjemme hos os selv.

Besøg vores hjemmeside https://www.pindhus.dk/maerker/maileg, og se hvilke produkter fra Maileg, der kan glæde dine børn. Er der er et Maileg produkt eller andet, du savner, så er du mere end velkommen til at kontakte os, vi skaffer gerne de kvalitetsprodukter hjem, som du måtte efterspørge.

Søren Black