Det perfekte stribede sengetøj til dig

Hvis du elsker kvalitetssengetøj, der skaber en hyggelig stemning og passer godt på din hud, så skal du investere i det stribede sengetøj fra Aiayu. Det stribede sengetøj er lavet af naturlige materialer og findes i den lysere Iceland farve og den mørkere Indigo farve. Invester i det stribede sengetøj fra Aiayu allerede i dag og drøm sødt.

Naturlige materialer

Det stribede sengetøj fra Aiayu er lavet af naturlige materialer og er af den bedste kvalitet. Sengetøjet er nemlig lavet af 100% økologisk bomuldspoplin, som ikke mindst er blødt og lækkert, men også skaber den klassiske knitrende lyd, som alle elsker. Sengetøjet er altså både let og åndbart, så din hud kan ånde i løbet af natten. Det stribede sengetøj skruer op for en mere sommerhusagtig stemning og bringer derved hyggen helt ind i soveværelset.

Smart lukning

Det stribede sengetøj sælges i single-dyne størrelsen 140×200 og leveres med ét hovedpudebetræk. Det har en smart lynlås til at lukke det med, så du slipper for irriterende knapper, der falder af i vask eller springer op hele tiden. Aiayu sengetøj er altså også sengetøj, som gør din hverdag nemmere.

Ordnede forhold

Den bomuld Aiayu sengetøj er lavet af, er af det såkaldte Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som støtter ordnede forhold og bæredygtige produktioner. Bomulden er GOTS certificeret, hvilket er din garanti for at det er produceret under sociale og miljømæssige korrekte forhold. Du kan altså trygt investere i sengetøj fra Aiayu og vide, at du får et sæt sengetøj ind af døren, som er produceret under ordnende forhold, er lavet af fantastiske materialer og er god mod din hud.

admin