Eminente kalvehytter fra Staldinventar

Hos Staldinventar finder du en bred vifte af eminente og slidstærke kalvehytter i flere forskellige former og størrelser. Til dine kalvehytter finder du også høhække, skåle og løbegårde i vores udvalg, så dine kalve kan leve deres allerbedste liv. Gå på opdagelse i vores brede sortiment og find alt, hvad du har brug for ét sted til dine kalve.

En glad kalv

Det er bevist på videnskabelig vis, at udendørs opdræt af kalve er med til at sørge for, at de har en forbedret sundhed og vækst. Kalvehytter giver dine kalve et skjul for vind og vejr, men er også med til at give dem muligheden for at netop at være ude i vinden og vejret, som er sundt for dem. Kalvehytter er et trygt skjul for de små søde kalve og Staldinventar finder du kalvehytter, som er yderst holdbare og slidstærke, som du kan få glæde af til dine kalve i mange år fremover.

Anerkendte mærker

Hos Staldinventar finder du som sagt mange forskellige typer kalvehytter. Vi forhandler populære og anerkendte mærker såsom La Buvette og herunder de eminente kalvehytter Megastar, Logistar og Ministar, som henholdsvis har plads til 7, 3 og 2 kalve alt efter, hvad du har brug for af kapacitet. Alle hytterne er lavet af slagfast polyethylen-plast, som reflekterer solens stråler og skaber et svalt og rart miljø for dine kalve.

Råd og vejledning

Har du brug for råd og vejledning i forhold til kalvehytter, løbegårde eller andet tilbehør, så tøv endelig ikke med at gribe telefonen eller gå til tasterne og kontakt os. Vi har et kyndigt og professionelt team, som står klar til at finde en skræddersyet løsning til dig og dine kalve.

admin