Dygtige og kompetente vikarer fra dit vikarbureau

Vikarservice.nu tilbyder vikarer til virksomheder over hele landet – offentlige såvel som private. Hvis du har en virksomhed inden for for eksempel landbrug eller skovbrug, gartneri eller plantage, håndværk eller bygge- og anlæg eller måske lager, industri eller produktion, kan du trygt henvende dig til vikarservice.nu og få formidlet en eller flere kompetente vikarer – faglærte eller ufaglærte. Også inden for brancher med stort behov for ekstra periodevis forstærkning eller udskiftning, så som for eksempel privat hjemmepleje, rengøring af private hjem, kontorer eller industri, eller vinduespolering, kan vikarservice.nu tilbyde arbejdskraft i form af kvalificerede og veloplagte kandidater, som med garanti modsvarer dine krav om kvalitet og kompetence.

Få den perfekt matchede vikar kandidat hos vikarservice.nu

Hos vikarservice.nu er samtlige kandidater i databasen grundigt screenet med henblik på at finde det perfekte match mellem vikar og virksomhed. Du sparer tid og ressourcer, som du ellers ville have brugt på indrykning af stillings annoncer, gennemlæsning af ansøgninger og afholdelse af ansættelses samtaler. Til gengæld får du kun de allerbedst kvalificerede kandidater, som er matchet på såvel erfaring, uddannelse og niveau til at passe perfekt ind i din virksomhed. Og du kan sagtens få en kandidat med meget kort varsel. Vikarservice.nu kan levere vikarer med en times varsel, skulle din virksomhed være ramt af akut mandefald, for eksempel sygdom.

Spar besværet ved ansættelse med vikarservice.nu

Ud over det, at du ikke behøver at rykke annoncer ind, læse ansøgninger igennem og afholde jobsamtaler, tager vikarservice.nu sig også af de andre teknikaliteter i forhold til ansættelsen af vikarer. Du behøver ikke at bekymre dig om pension, feriepenge, løn under sygdom, barsel osv. – alle disse ting ligger i regi hos dit vikarbureau, og du betaler blot én fast pris for din vikar, som fastsættes ved indgåelse af kontrakten. Du kan læsemere om, hvad vikarservice.nu kan gøre for dig, på vikarservice.nu

Astrid Pedersen