Få et betydningsfuldt år på efterskole

Alle unge står over for en stor beslutning, når de skal afslutte folkeskolen. Skal de tage 10. klasse, skal de direkte på gymnasiet, skal de på efterskole eller skal de noget helt fjerde? Der er mange forskellige retninger at gå i, og det kan derfor være svært at vide, hvilken retning, der er den helt rigtige for den enkelte. Men hvad der er helt sikkert, er, at et år på efterskole ikke er noget, man fortryder at gøre.

Et år på efterskole kan have stor betydning for unge, samt hvordan de udvikler sig. Dette år er meget givende for unges udvikling, og de kan i løbet af dette år lære meget om dem selv. På en efterskole møder man mange nye mennesker, og man danner venskaber, der varer hele livet. Man får oplevelser for livet, og derfor er der også mange unge, der vælger at tage på efterskole enten i 9.- eller 10. klasse.

De fleste efterskoler har forskellige linjer, og der findes efterskoler til blandt andet de musikalske, til de sportslige og til de kreative. Derfor kan den enkelte vælge, hvilken retning, de vil gå, og samtidig kommer de til at bruge tid på de ting, de interesserer sig for, og de gør det sammen med andre unge, der har samme interesse.

Tølløse Efterskole er for de fleste

Det kan være svært at vælge, hvilken efterskole, man vil på, da alle efterskoler har noget forskelligt at byde på. Hvis man også har forskellige interesser, kan det også være svært, hvilken af dem, man skal vælge at gå efter, og dermed hvilken retning, man skal vælge.

Er du kreativ eller sportslig kan du vælge at gå på Tølløse Efterskole. Her finder du både en sportslinje, en danse- og teaterlinje samt en musiklinje. Derfor kan du vælge at gå på denne efterskole, hvis du interesserer sig for nogle af disse linjer. Her møder du også mange andre kreative og sportslige mennesker, der har samme interesser som dig. Desuden møder du også høj faglighed, og derfor får du både et fagligt godt udbytte af dit år på Tølløse Efterskole, samt du får en oplevelse for livet.

Så overvejer du selv, eller har du et barn, der overvejer at tage på efterskole, så tag et kig på Tølløse Efterskole, og se om den ikke er noget for dig. Du har desuden mulighed for at besøge skolen, inden du beslutter dig, for at du kan blive helt sikker i dit valg.

admin