0

Ferm Living lamper er starten på dit nye lyseventyr

Skab dit helt personlige lysudtryk med en Ferm Living lampe. En Ferm Living lampe giver et blødt og behageligt lys overalt i dit hjem. Med en Ferm Living lampe er det slut med at knibe øjnene sammen, når dit blik falder i retning mod lyspæren. Lampeskærmen omfavner nemlig skæret fra lyspæren og sender et elegant lys ud i dit hjem.

Recreation Styling er en kompetent forhandler af Ferm Living lamper. De er en danskejet webshop, som åbnede i 2012, og de har siden deres åbning bestræbt sig på at være først med de nyeste produkter, brands og tendenser i tiden, uanset hvilket interiør du søger til dit hjem.

Ferm Living lampe til alle livets faser

Du kan uden besvær gå på opdagelse i Ferm Livings store lampeunivers og blive inspireret uanset, hvilket rum i dit hjem der mangler belysning.

Collect er en kollektion, der har rum for, at du kan udtrykke din personlighed. Den består af pendeler, lampeskærme og fatninger som du kan sammensætte ud fra din egen personlige stil. Collect lamperne fås i forskellig kvalitet og prisklasse, alt efter hvilken form materiale eller farve du vælger.

Dome lampeskærmen fra Ferm Living er del af Collect kollektionen. Det smarte ved Dome lampeskærmen er, at den passer sammen med den fatning, som passer ind i netop dit hjem. Måske der skal være et blødt og hyggeligt skær i hjørnet af stuen, mens du til spisebordet sørger et lidt hårdere lys, der kan fremvise dine kreationer i køkkenet.

Pendelen/fatningen fra Ferm Living kan anvendes alene med en udsmykket pære for at skabe et stemningsfuldt lys, eller sammensættes med en af Collect kollektionens lampeskærme for at skabe din personlige lampe. Pendelen omfatter en dekorativ messingring, loftmontering og stofbelagt kabel på 3 meter.

Af Ferm Living lamper kan også nævnes de populære børnelamper som findes i forskellige farver og former med blandt andet dyremønstre.

Lad Recration Styling være din Ferm Living lampe forhandler

Recreation Styling vil hjælpe dig med at finde den mest funktionelle og elegante Ferm Living lampe til dit hjem. De har et stort udvalg i forskellige prisklasser, og de arbejder hver dag på at kunne tilbyde deres kunder det bedste udvalg i deres store designunivers. De står altid tid klar til at hjælpe dig på telefon

20 65 78 65 eller mail info@recreationstyling.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *