Find de kendte Ruko låse billigt online

Har du brug for at skifte låsene i dit hjem, bør du tænke i helheds løsninger. Du skal selvfølgelig skifte låsene i hoveddør og køkkendør, eventuelt også bryggersdør, kælderdør eller terrassedør. Du bør også overveje, om visse af dine vindues fag skal forsynes med låse. Mange indbrudstyve skaffer sig adgang genne vinduerne, og er disse store nok, kan tyveknægtene endog komme ud samme vej – med deres tyvekoster. Af samme grund bør du vælge et låsesystem til dine døre, som er forsynet med indvendig nøgle, således at tyven ikke kan komme ud den vej, når først han har skaffet sig adgang til dit hjem via et vindue.

Vælg låse af høj kvalitet – vælg Ruko låse

De fleste af os kender det danske låse brand Ruko, og ved, at det står for god og solid kvalitet. Ruko er samtidig blandt de producenter, som præsenterer det højeste niveau inden for innovation og udvikling af låsesystemer. Således lever alle nyere Ruko låse op til markedets høje standarder for brud- og dirke sikkerhed, og anbefales af såvel politi som forsikrings selskaber.

Det nyeste skud på stammen af Ruko låse i top kvalitet, er Ruko 1200 serien. 1200 betegner, at låsesystemet bygger på D12 teknologi, hvilket indebærer, at antallet af koder på nøglen er dobbelt så højt som den foregående standard foreskriver – nemlig 12. Dette betyder, at nøgler i Ruko 1200 serien er en del vanskelige at kopiere for almindelige mennesker, og at låsen er langt sværere at dirke op end tidligere tiders låse.

Find Ruko 1200 serien billigt hos Låserabatten

Hvis du står for at skulle udskifte alle dine låse eller låse cylindere hurtigt – og er du ikke interesseret i, at det skal koste dig en mindre formue – kan du finde den smarte og sikre Ruko 1200 serie til rimelige priser i Låserabattens online shop på laaserabatten.dk

Astrid Pedersen