Flotte pokaler til de flotte sportspræstationer

Selv mindre sportsklubber som for eksempel fodboldklubber, håndboldklubber, gymnastikklubber eller rideskoler afholder fra tid til anden stævner, turneringer, opvisninger eller venskabskampe. Det kan være, at holdene i klubben konkurrerer indbyrdes, eller at klubben får besøg af en anden klub i samme størrelse og på et lignende niveau, og konkurrerer holdene imellem.

Pokalen – den ultimative prestige præmie

Når sådanne begivenheder løber af stabelen, er et vigtigt at have noget at prale af, hvis det er dit hold eller din klub, der hiver de fleste sejre hjem. Uanset om I er blevet nummer eet i fodbold turneringen, om det er din rideskole, som har slæbt flest førstepladser hjem i dressur eller spring, eller en deltager på dit hold er blevet Man Of The Match, er det altid sjovest, hvis man kan hjemtage et fysisk bevis på den overlegne præstation. Og et sådant bevis kan for eksempel være en flot, skinnende pokal med indgravering.

Historisk har pokalen altid været det ultimative sejrs bevis. Enhver sportsklub har et pokalskab eller en eller flere hylder, på hvilke de flotte trofæer er stillet til skue – gerne sammen med billeder eller andre memorabilia fra den mindeværdige dag. Intet slår synet af en vinder, som fra toppen af sejrsskamlen modtager en imponerende pokal – og er ved at revne af glæde og stolthed. Og det behøver ikke at koste en bondegård for din klub at købe pokaler hjem, som kan overrækkes efter de spændende kampe eller opvisninger.

Køb billige pokaler online i Pokalbutikken.dk

En pokal behøver nemlig ikke at være fremstillet af det pureste guld for at tage sig rigtig godt ud. Hos Pokalbutikken.dk finder du flotte pokaler af plastik, farvet i flot metallic guld, sølv eller bronze, og monteret på ægte marmor sokler. Se det store udvalg af billige pokaler i din online shop på Pokalbutikken.dk

Astrid Pedersen