Find den rette risteskovl til din gravemaskine

Arbejder du professionelt som entreprenør med opførelse af bygninger? Så har du sikkert brug for udstyr, som anvendes i forbindelse med planering, som for eksempel risteskovle af høj kvalitet.

Hvad er en risteskovl, og hvad bruger jeg den til?

En risteskovl – eller tremmeskovl – er en skovl til påmontering på en gravemaskine, som – til forskel fra en ordinær graveskovl – er forsynet med tremmer i stedet for en massiv bund. Med en risteskovl kan du således udføre sorterings opgaver, for eksempel i forbindelse med sortering af sten og ral samt forskellige jordtyper, på effektiv vis.

En risteskovl med vertikale tremmer vil på optimal vis sørge for at sortere og sprede underlaget med det samme, hvor horisontale tremmer først vil sortere, når skovlen mindst er halvt fyldt op. Dette giver højnet effektivitet og gør arbejdet lettere for maskinen. Risteskovle er i reglen forsynet med kraftige tænder. Med en risteskovl kan du, nemt og hurtigt, løfte større sten op fra underlaget i forbindelse med planering.

Hvor finder jeg de bedste risteskovle?

Risteskovle fra Maskinudstyr er nøje udvalgt efter de gode og slidstærke materialer, som skal sikre, at skovlens levetid optimeres. Hos Maskinudstyr, som har sin fysiske base på Sjælland – nærmere betegnet Skævinge – er udvalget af maskinudstyr generelt karakteriseret ved at holde en utroligt høj kvalitet, i såvel design som materialer og udførelse. Folkene bag Maskinudstyr har som vision og mål at sælge maskinudstyr, som er langtidsholdbart og slidstærkt, og dermed sikre den højest mulige kunde tilfredshed.

Når du handler dele til dine landbrugs- eller entreprenør maskiner hos Maskinudstyr – eventuelt i den online shop på maskinudstyr.dk – kan du således være sikker på at få den maksimale mængde af kvalitet for dine penge.

Du kan se det store udvalg af udstyr til gravemaskiner, læssemaskiner og øvrige maskiner fra samtlige producenter og i alle vægtklasser på maskinudstyr.dk.

Astrid Pedersen