Find vakuumposer til marinering og sous vide

Som køkken entusiast er du sikkert meget obs på det udstyr og tilbehør, med hvilket du omgiver dig i dit køkken. Uanset om du er en glad amatør kok, som holder sine kulinariske udskejelser inden for hjemmets fire vægge, eller om du er kok på en restauration eller i en kantine, har du brug for solidt udstyr, som kan holde til daglig brug, og som er en fornøjelse af anvende.

Et batteri af skarpe knive, robuste pander, solide gryder og diverse redskaber i stærk kvalitet er et absolut must for at kunne håndtere madlavning på et højere plan. Det er altid bedre at have få redskaber i høj kvalitet, end en hel bunke af semi ubrugeligt skrammel, for eksempel bulede pander eller knive som hurtigt bliver sløve. Derfor vil du som gourmet og connoisseur altid vælge produkter af en vis standard, fra producenter med et vist renomme.

Sous vide – den nye metode til perfekt tilberedning

Tilhører du gruppen af absolutte køkken afficionados, kender du sikkert alt til sous vide metoden, og har med overvejende sandsynlighed allerede et eller flere sous vide apparater i din gastronomiske maskinpark. Og så ved du sikkert også, at gode vakuumposer er et must, når de lækre sous vide retter skal tilberedes.

Hos PMshop finder du vakuumposer, særligt tiltænkt sous vide tilberedning, i højeste kvalitet. Ud over sous vide, kan de forskellige poser også anvendes til tørmodning eller marinering, og til at holde fødevarer friske i længere tid. På den måde kan vakuumposer være med til at minimere madspild. PMshop tilbyder vakuumposer til de fleste kendte mærker og modeller af vakuumpakkere, med eller uden riller til vakuumpakkere med eller uden kammer.

I den online shop på PMshop.dk kan du let og hurtigt finde præcis de vakuumposer, du skal bruge til din vakuumpakker derhjemme eller i dit restaurantkøkken, og dermed komme hurtigere i gang med at lave lækre sous vide retter.

Astrid Pedersen