Hånddesinfektion

Det er vigtigt med en god håndhygiejne, hvis du vil undgå og forebygge smitsomme sygdomme og spredningen af disse. Hvis der er noget, man har lært de seneste par år, så er det netop, at det er en god idé at spritte sine hænder af. Håndsprit er et meget effektivt middel, som bekæmper de bakterier og virus der sidder på dine hænder. Derfor er det ikke altid nok at vaske hænder. Et godt tip er at starte med håndvask og derefter spritte af. Håndvask og desinficering supplerer nemlig hinanden godt. Hvis du har tørre eller på anden måde sarte hænder, så er hånddesinfektion også et godt valg, da det er mere skånsomt en håndvask, som har en udtørrende effekt på hænderne.

Et bredt udvalg af hånddesinfektion

Her på siden finder du det brede udvalg af hånddesinfektion, som Clean Management nøje har valgt ud. Med Clean Managements hånddesinfektion kan du hurtigt og nemt få sprittet dine hænder, når du har behov for det. I sortimentet er der både hånddesinfektion med eller uden alkohol. Hvis man foretrækker en skumbaseret håndsprit, fremfor en gel, kan man også finde det. Udvalget inkluderer også automatiske og berøringsfri dispensere til hånddesinfektion, samt stativer dertil, som er perfekte til kontoret eller andre arbejdspladser. Hos Clean Management kan du få hånddesinfektion i størrelser helt op til fem liter. Så løber du ikke tør foreløbigt. Se det store udvalgt herunder.

En kompetent udbyder

Clean Management har siden 2008 haft fokus på innovative produkter til dig og din virksomhed. De har et stort udvalg af rengøringsartikler og tilbehør, som spænder helt fra hånddesinfektion til skraldespande, rengøringsvogne og pusleborde. Det er vigtigt for Clean Management at møde kundernes behov og de står altid klar til at finde den rette løsning for dig.

admin