Har du kroniske smerter?

Det er udmattende at skulle forholde sig til sine smerter hele tiden, det gør, at man ikke kan være til stede i nuet, og det kan være virkeligt frustrerende. Der er dog hjælp at hente, på en smerteklinik kan du få hjælp til at skabe et aktivt og smertefrit liv. En sådan klinik er Smertefribevægelse, der ligger i Aarhus – de har skabt et sted, hvor du kan komme i et forløb, hvorigennem du får hjælp og redskaber til at klare dagligdagens udfordringer.

Hvordan kan et forløb på en smerteklinik se ud?

Du vil komme i et individuelt tilrettelagt forløb, der starter med en konsultation, hvor du i en grundig samtale med en behandler kan fortælle om dine smerter, dine behov og I kan finde frem til, hvordan et godt forløb ser ud for dig. Alle forløbene ser forskellige ud, men de har alle det til fælles, at man derigennem bliver præsenteret for hvad smerte er igennem både teori og praksis. Derudover vil du blive gievt redskaber, som kan hjælpe dig til at håndtere dine smerter efter forløbets afslutning, du vil i træningssessioner og få øvelser, bevægelser og træningsprogrammer, der kan hjælpe dig til at få en mere robust krop.

Hvem står bag smerteklinikken?

Hos Smertefribevægelse er det tre mænd, der til daglig er personlig trænere og smertebehandlere, og de har alle tre flere uddannelser og kurser bag sig, så de har de bedste kvalifikationer til at hjælpe dig. I deres behandling bruger de en kombination af bevægelse, styrketræning og noget, der kaldes Therapeutic neuroscience education – en kombination, der betyder, at du vil blive klædt godt på til slev i fremtiden at kunne håndtere dine smerter. Du kan booke tid til en gratis konsultation på deres hjemmeside – du behøver nemlig ikke gå rundt i kroniske smerter, når der er hjælp at hente.

admin