Vær sikker på den stærkeste forankring med rionet

Har du et projekt i gang, som involverer støbning af betongulv? Og har du brug for noget forstærkning i forbindelse med underlag af gulv eller ved etablering af gulvvarme? Så søger du formentlig lige nu efter det bedste rionet. Eller måske søger du efter ameringsnet, hvis det er, hvad du normalvis kalder det. Det er op til dig. Kært barn har mange navne. Ameringsnet og rionet er nemlig én og samme ting. Og det hjælper dig til at være sikret det mest optimale byggeprojekt. Det er nemlig ikke uden betydning, at du bruger rionet, da det sikrer dig en stærk forankring i din byggekonstruktion.

Hos Skagen Beton har de et solidt udvalg af rionet til enhver betonkonstruktion, du måtte være i gang med. Virksomheden blev grundlagt i 1937, og de har derfor med andre ord mange års erfaring indenfor branchen. Deres rionet er svejset i fabrikken, så du er sikret den bedste kvalitet og i sidste ende det bedste resultat i dit byggeprojekt. Rionettet danner et rektangulært mønster med den maksimale størrelse på 15 x 15 centimeter, og når det kommer til tykkelser, kan du hos Skagen Beton få dem i henholdsvis 4 mm, 6 mm og 8 mm. Stålet er lavet af en ru overflade, der garanter en stærk forankring i betonkonstruktionen.

Herudover kan rionet også med fordel benyttes som dekoration i haven. Så hvis du har noget til overs efter færdiggørelse af projektet, må du endelig ikke smide det ud.

Skagen Beton har afdelinger i Skagen, Sindal, Klarup, Brønderslev, Sæby og Støvring, hvor du er velkommen til at svinge på for råd og vejledning. Ellers kan du fange dem ved at ringe på telefonnummer 98 44 17 55 eller ved at skrive til skagenbeton@skagenbeton.dk.

admin