Heatlets træpiller fra Jyskbiobrandsel.dk

I Jyskbiobrandsel.dk’s webshop kan du finde et stort udvalg af Heatlets træpiller til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment byder både på Heatlets træpiller i standard og premium kvalitet, og hvad angår tykkelsen, kan du frit vælge mellem seks og otte millimeter alt efter, hvad du og dit pillefyr foretrækker. Heatlets er en professionel og ankerkendt producent, som lever op til alle vedtagne krav til fremstillingen af miljørigtige træpiller og gennemgår hyppige kvalitetskontroller. Derfor er kvaliteten af Heatlets træpiller altid ensartet og i en klasse for sig, som kun markedets bedste producenter hører under. Når du bestiller dine Heatlets træpiller på Jyskbiobrandsel.dk, er leveringen på vores regning, så længe du bor i Danmark på en adresse med broforbindelse.

Høj brændværdi og lavt vandindhold i Heatlets træpiller

Heatlets træpiller består af en blanding af træspåner og savsmuld, som bliver sammenpresset ved hjælp af tilføjelsen af en smule damp. Når dampen tilføjes, udløses træets naturlige bindeled, som binder træspånerne og savsmuldet sammen uden tilsætningsstoffer. I produktionen af Heatlets træpiller benyttes hovedsageligt overskydende fyr og gran fra træindustrien. Heatlets træpiller er særligt kendetegnet ved at have en høj brændværdi og et lavt vandindhold. Heatlets træpiller er en effektiv varmekilde, som ikke alene skåner miljøet, men også din pengepung. Selvom prisen på Heatlets træpiller er en smule højere end gennemsnitsprisen på træpiller, vil du – grundet den høje brændværdi – i det lange løb spare penge ved at vælge træpiller fra Heatlets. Heatlets træpiller er miljørigtige, fordi de er fremstillet af naturligt biologisk materiale. Derudover er de CO2-neutrale, hvilket betyder, at træpillerne afgiver den samme mængde CO2 ved afbrænding, som træet optog, imens det stod i skoven.

Heatlets – en grøn virksomhed

Heatlets er på alle måder en miljøbevidst producent. Virksomheden benytter kun træ fra FSC-certificerede skovområder i fremstillingen af træpiller. FSC er en udmærkelse, der gives til skovområder, som har fokus på at beskytte skovens plante- og dyreliv samt på at støtte op om lokalområdet ved at benytte lokal arbejdskraft.

Jyskbiobrandsel.dk er din troværdige leverandør af Heatlets træpiller

Hos Jyskbiobrandsel.dk prioriterer vi kundeservice højere end de fleste, og vi gør en dyd ud af at skabe et tillidsfuldt bånd til vores kunder, som ofte vender tilbage til os gang på gang. Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig. Har du eksempelvis spørgsmål til vores udvalg af Heatlets træpiller, så kan du få dem afklaret ved at kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon +45 76 69 00 10 eller mail sp.foder-og-energi@mail.dk.

admin