Hold sommerkuløren ved lige i solcenter i København

Denne sommer har det været svært at undgå at opbygge en god flot solbrun teint. Når mørket og efteråret kommer, kan den dog komme til at falme forholdsvis hurtigt. Hvis du vil blive ved med at beholde dit sommerlige og brune look, er det derfor vigtigt, at du holder det ved lige. På den måde kan du gå gennem vinteren og stadig se ud som om, at du lige er kommet hjem fra ferie. 

Den nemmeste og mest tilgængelig måde er, at du går i solcenter. Der findes solcentre i alle byer i Danmark, og du vil derfor nemt kunne finde et i nærheden af dig. Er du på udkig efter et solcenter København, bør du helt klart overveje CopenhagenTAN. Det ligger på Frederikssundsvej og er dermed nemt at komme til med offentlig transport.

Men transporten dertil er selvfølgelig ikke det eneste, der er med til at gøre, at CopenhagenTAN er så populært. Det er også, at de tilbyder et solcenter, der har en meget høj kvalitet til nogle meget fornuftige priser. Det koster for eksempel kun 20 kroner for seks minutters sol. Hvis du kommer før klokken 11 om formiddagen, får du rabat på alle deres produkter. Du skal således kun betale 17 kroner for seks minutters sol på det tidspunkt. 

Udover det klassiske solarie har du også mulighed for at få en spraytan hos dem. Det er en behandling, hvor der bliver sprøjtet en mørk farve på din hud. Det gør, at du kommer til at se brun ud uden at skulle ligge i solarie. Du behøver ikke at bestille tid til spraytan, hvilket er med til at gøre det ekstra fleksibelt for dig. 

En tredje form for behandling, som du kan få hos dem, er den såkaldte Beauty Angel lys behandling. Den styrker collagenproduktionen i din hud, hvilket gør, at du kommer til at se yngre ud. 

Emilie Ann Jacobsen