Invester i en robust og billig lagerreol

Gode lagerreoler er uundværlige i den større virksomhed. Hos Engrospriser.dk finder du fantastiske lagerreoler, som du kan blive glad for i lang tid fremover. En lagerreol skal være robust, stærk og så gør det heller ikke noget, at den også er billig. Hos Engrospriser.dk får du billige lagerreoler helt uden at gå ned på kvaliteten. I vores sortiment finder du lagerreoler i alle mulige forskellige størrelser og med forskellige antal hylder. På den måde kan du sammensætte dit reolsystem, så det passer perfekt til dit lager.

Prismatch din lagerreol

Vi går op i at tilbyde en fantastisk service og at opbygge gode relationer med vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde prismatch. Det betyder, at vi tilbyder at overveje vores priser en gang til, hvis du kan finde billigere lagerreoler andetsteds. På den måde er du sikret at få den bedste handel muligt. Derudover har vi masser af erfaring indenfor lagerbranchen, så du er sikker på at få gode råd og professionel vejledning hos os.

Afhent selv

Hvis du har mulighed og lyst er muligt at afhente dine reoler selv på vores lager. På den måde kan du spare fragten. Du sparer derudover også på leveringstiden, hvis tiden er knap. Nogle af vores varer findes dog andre steder end ved vores hovedlager i Hillerød. Har du andre spørgsmål eller andre henvendelser, så er du selvfølgelig altid velkommen til at komme ned og få en snak med os. Du kan også altid sende os en mail eller ringe til os og høre mere om dine muligheder for at få en billig lagerreol med hjem til dit lager.

admin