Sådan holder du på varmen, når kulden bider

Vi går så småt ind i den kolde vintertid. Dagene bliver kortere, koldere og mørkere. Derfor er det vigtigt, at man finder effektive måder, hvorpå man kan holde på varmen, når vinterkulden bider. Dette kan gøres op mange forskellige og effektive måder. En af disse er eksempelvis at beklæde sig med varmt tøj, hue og vanter. Læs meget mere om hvordan du holder på varmen, når kulden bider, herunder.

På med hue og vanter – eller turban hue

Selvom det kan være irriterende, grimt og upraktisk at skulle gå med hue og vanter i vinterperioden, er det yderst nødvendigt. Noget af det, der fryser først, er vores ører og fingre. Det er enormt ubehageligt når dette sker, og kan desuden være med til at forsage sygdomme. Det handler om at beskytte de dele af kroppen, der er kuldefølsomme. Dette kan du eksempelvis gøre med en turban hue. En turban hue er perfekt til dig, der gerne vil bevare fashion-elementet i dine vinteroutfits, mens du holder varmen.

Varmt og solidt fodtøj

Der er en grund til, at der i vinterperioden bliver produceret rigtigt mange forskellige former for vinterstøvler. Ligesom med ører, næse og hals, er fødder og tæer enormt kuldefølsomme. Måske har du før prøvet at fryse dine tæer så meget, at resten af kroppen ikke kunne følge med. Invester altid i et par gode og solide vinterstøvler, når vinterkulden rammer.

Vær i bevægelse

Det lyder måske en smule dumt, men en af de bedste, og mest naturlige måder, hvorpå du kan holde varmen, når vinterkulden bider, er ved at være i konstant bevægelse. Selvom det kan virke fristende blot at stille sig ind i et hjørne, når man bevæger sig ud i kulden, kan det være en god ide at aktivere sin krop ved eksempelvis at gå på stedet eller svinge armene. På denne måde opvarmer du blodet og fører det rundt i kroppen.

admin