Sådan vælger du den rigtige markise

Markiser findes i rigtig mange udgaver og størrelser. Markisen kommer til at være en del af huset, hvilket betyder, at du skal tænke dig om en ekstra gang, inden du kaster dig over en markise. Der er nemlig en del ting, som er gode at have med i sine overvejelser, så du får den markiser, som passer bedst til lige præcis dit hus.

Udseende

Først og fremmest skal du have en ide om, hvordan din markise skal se ud. Som sagt bliver den en del af huset, og derfor skal den også passe godt til det. Et godt udgangspunkt er at vælge markisens farve i samme farve som dit hus´ mursten eller fuger. På den måde kan få lidt spil uden er det bliver for vildt.

Størrelse

Størrelsen på din markise har rigtig meget at sige. Størrelsen bestemmer nemlig, hvor stor en del af dit hus og udeareal der skal ligge i skygge. Hvis markisen er for lille, så får du måske ikke skygge nok til at dække hele din terrasse. Er den omvendt for stor, så kan den dække for meget, når den er foldet ud, hvilket kan tage lys fra huset indenfor.

Materiale

Hvis du gerne vil have at din markise skal kunne holde i mange år, så er det også vigtigt, at den er lavet i noget holdbart materiale. Acrimo markiser er særligt kendt for deres høje holdbarhed og stilrene design. Her kan du derfor få noget for penge, som holder i mange år og passer til dit hus uanset, hvordan moden og trends skfiter fra år til år. Og det er jo noget af en investering man sig.

admin