Slip for stikkontakter og batterier med lyskæder, der kører på solenergi

Har du prøvet at sætte lyskæder op i haven, har du sikkert også prøvet at stå og bakse med at få ledningen til at nå en stikkontakt inde i huset. Eller måske har du købt lyskæder med batterier i håb om, at det ville være nemmere, kun for at opdage at de hurtigt bruger batterierne op. I det tilfælde vil du sikkert være på jagt efter en helt tredje løsning – og den har du heldigvis mulighed for at få. Det er nemlig, at du bruger lyskæder, der kører på solenergi.

Lyskæderne kan hænge ude hele året og kan på den måde optage solens lys om dagen, så de kan lyse om aftenen. Det er med til at gøre, at du hverken behøver at trække lange ledninger gennem haven eller skifte batterier jævnligt. Det er også en rigtig smart løsning for dig, hvis du har et sommerhus eller et kolonihavehus, hvor der ikke er indlagt strøm. Med lyskæder, der kører på solenergi, har du stadig mulighed for at få haven lyst op på en smuk og hyggelig måde. 

Der findes flere forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe denne form for lyskæder. Et af de steder, hvor du finder et virkelig stort udvalg, er på solarcamp.dk. Der kan du både finde små og store pærer, og hvide og farvede. Det gør det nemt for dig at finde den slags, der passer til din have. 

Det kan være meget forskelligt, hvilken form for lyskæder du foretrækker. Det kommer også helt an på, hvornår du skal bruge dem. Hvis du skal bruge dem til at have mere lys i haven, vil det være oplagt, at du vælger nogle hvide. De kan være med til at gøre, at det bliver lidt hyggeligere at se ud, når det er efterår og vinter. Skal du derimod bruge lyskæderne til en fest, vil det se flot ud med nogle flotte, farverige kæder. 

Emilie Ann Jacobsen