Strømpebukser til enhver lejlighed hos Stylelegs

Strømpebukser er ikke bare strømpebukser. Der findes nu om stunder et væld af forskellige strømpebukser på markedet, og hver især egner de sig til særlige formål. Du vil for eksempel næppe være iført det samme par strømpebukser til firmaets julefrokost, som du har på til daglig, når benene skal holdes varme om vinteren. Og du vil sandsynligvis vælge et andet par strømpebukser at have på under din kjole eller nederdel, når du er til middag hos dine svigeforældre, end du ville iføre dig før en fræk aften i byen.

Strømpebukser i alle størrelser og tykkelser på stylelegs.dk

Hos Stylelegs finder du strømpebukser til enhver lejlighed, og i alle størrelser. Uanset din kropsform og benlængde, kan du finde et par strømpebukser, som passer præcist til dig. Stylelegs fører alle de gængse størrelser – fra XS til 4 x XL. Således skal du ikke slå dig til tåls med et par strømpebukser, du ikke kan passe, eller som sidder forkert.

Der ud over kan du finde strømpebukser i forskellige tykkelser, fra 8 denier og helt op til 20 denier. Denier er betegnelsen for materialets tæthed. Jo højere antal denier, jo kraftigere en strømpebuks. En tyk og tæt strømpebuks vil være ideel som vinterstrømpebuks, idet den holder benene varme, og samtidig er ultra slidstærk. Et par strømpebukser med færre denier egner sig bedre som feststrømpebukser, da de lader benenes konturer skinne igennem på elegant vis.

Strømpebukser i farver og med mønstre og blonder

Du kan også vælge at købe dine strømpebukser i en anden farve end den klassiske sorte. På Stylelegs.dk finder du strømpebukser i et stort udvalg af farver, for eksempel blå, brun, orange, grøn, grå, gul, guld, lilla, hudfarvet, hvid, rød, sort, rosa og sølv. Og du kan vælge strømpebukser med søm bagpå – som i halvtredserne – med indlagte netmønstre, eller med fine blonder. Se dem alle på stylelegs.dk

Astrid Pedersen