Træningsudstyr og meget mere til din firbenede ven

Hvis du står og leder efter træningsudstyr i høj kvalitet til hunde, eller hvis du søger foder, legetøj eller noget helt fjerde, så kan du finde alt hvad du søger samlet et sted hos Landhandlen.

Det rigtige træningsudstyr

Når du skal til at investere i træningsudstyr til hunde, så er det vigtigt at investere i korrekt træningsudstyr, som både du og din hund kan få glæde af i lang tid fremover. Når det kommer til træning af hunde med hensyn til for eksempel gåturene, kan det være gavnligt at have forskellige længder snore. En kort snor er god til træning af at hunden skal blive tæt ved dig uden at trække i snoren og de lange snore er en sikker måde at træne at kalde hunden til dig. Hos Landhandlen finder du snore til hunde i den bedste kvalitet.

Meget mere end træningsudstyr

Selv om det er vigtigt at træne din hund med korrekt træningsudstyr, så er det vigtigt at din hund også er stimuleret, når du ikke har tid til at træne med den eller at den kan underholde sig selv. Derfor kan du hos Landhandlen også finde en bred vifte af solidt legetøj, som din hund kan bruge timer på at hygge sig med som for eksempel robust trælegetøj eller slidstærke bidebolde, der også holder din hunds gummer sunde.

Kom af med hundehår

Når man har hund kan man ikke undgå at den fælder. Derfor kan du hos Landhandlen også finde det smarte Fur Eater støvsugerhoved som ekstremt effektivt får suget hundehårene op af diverse flader. Med andre ord, så kan du finde alt til din firbenede ven hos Landhandlen, hvad enten om du leder efter træningsudstyr til hunde, foder, eller rengøringsartikler. Kig i vores brede sortiment allerede i dag og find lige præcis det, du står og leder efter.

admin