4 ting du skal have, inden din baby kommer til verden

Er du gravid for første gang? Eller overvejer du,  om det er ved at være opover? Så har du sikker allerede tænk meget over, hvilke ting du skal have klar, inden dit nyfødte barn kommer til verden. Du er sikkert allerede blevet bombarderet med tips og trick, men det kan godt virke overvældende. Derfor får du her en liste over de vigtigste ting.

Babytøj

I starten vokser børn rigtig hurtigt. Derfor er der ingen grund til, at du køber dig fattig i babytøj. Til gengæld sviner børn ret meget, og de skal derfor have godt med tøj at skifte mellem. I starten er det derfor nok med 10 bodystockings, 4 par strømpebukser, 2 bomuldshuer og 3 par bukser og bluser.

Barnevogn

Både mor, far og baby nyder er trille en tur, lige når den lille er kommet til verden. Derfor er en barnevogn en nødvendighed fra starten. Det fleste bruger barnevognen i forholdsvis mange år, hvorfor det er en god ide, at vælge den med omhu. En barnevogn skal være praktisk og funktionel. Det er også en god ide, at have en dyne og en pude til barnevognen.

Hygiejneprodukter

Det er ingen hemmelighed, at babyer sviner ret meget. Derfor er der en række ting, som er gode at have ved hånden altid. Det er ting såsom bleer, vådservietter, stofbleer og engangsvaskeklude.

Puslepude

En puslepude gør både livet nemmere for dig og din baby. Den er rar for din baby at ligge på, og så er den nem at rengøre for dig. Du kan finde rigtig mange fine slags fra mærket Filibabba. De har både mange forskellige farver, former og størrelser.

admin